Fijnproevers Emma de Thouars en Alain Caron laten zich in Zuid-Korea verrassen door de boeddhistische keuken van masterchef Temple Food Jeokmoon Sunim. De culinaire reis geeft ook inzicht in de vierde levensfase volgens de Boeddha: sterven. Bewust bereiden en eten van pure natuurlijke ingrediƫnten helpt de levenscyclus als natuurlijk te accepteren. Samen met Jeokmoon Sunim maken ze een lotusgerecht, dat de overgang van leven naar dood representeert. Jeokmoon vertelt over de betekenis van gekleurde rijst en de parabel van de stervende monnik die zijn lichaam als voedsel aan de natuur teruggaf.
Bron: KRO-NCRV
Temple Food
Fijnproevers Emma de Thouars en Alain Caron laten zich in Zuid-Korea verrassen door de boeddhistische keuken van masterchef Temple Food Jeokmoon Sunim. De culinaire reis geeft ook inzicht in de vierde levensfase volgens de Boed ...
Temple Food
Fijnproevers Emma de Thouars en Alain Caron laten zich in Zuid-Korea verrassen door de boeddhistische keuken van masterchef Temple Food Daehan Sunim. De culinaire reis geeft ook inzicht in de derde levensfase volgens de Boeddha ...
Temple Food
Fijnproevers Emma de Thouars en Alain Caron laten zich in Zuid-Korea verrassen door de boeddhistische keuken van masterchef Temple Food Gheyo Sunim. De culinaire reis geeft ook inzicht in de tweede levensfase volgens de Boeddha ...
Temple Food
Emma de Thouars en Alain Caron laten zich in Zuid-Korea verrassen door de boeddhistische keuken van masterchef Temple Food Sunjae Sunim. De culinaire reis geeft ook inzicht in de eerste levensfase volgens de Boeddha: geboorte. ...