Fijnproevers Emma de Thouars en Alain Caron laten zich in Zuid-Korea verrassen door de boeddhistische keuken van masterchef Temple Food Gheyo Sunim. De culinaire reis geeft ook inzicht in de tweede levensfase volgens de Boeddha: ouderdom. Bewust bereiden en eten van pure natuurlijke ingrediƫnten helpt om de gehele levenscyclus als natuurlijk te accepteren. De beroemde Gheyo Sunim legt hen tijdens het koken uit dat ouder worden een proces is waarin je de flow van de natuur volgt. Puur, simpel eten ondersteunt dat proces. Innerlijk komen we steeds meer in balans met de wereld om ons heen.
Bron: KRO-NCRV
Temple Food
Fijnproevers Emma de Thouars en Alain Caron laten zich in Zuid-Korea verrassen door de boeddhistische keuken van masterchef Temple Food Jeokmoon Sunim. De culinaire reis geeft ook inzicht in de vierde levensfase volgens de Boed ...
Temple Food
Fijnproevers Emma de Thouars en Alain Caron laten zich in Zuid-Korea verrassen door de boeddhistische keuken van masterchef Temple Food Daehan Sunim. De culinaire reis geeft ook inzicht in de derde levensfase volgens de Boeddha ...
Temple Food
Fijnproevers Emma de Thouars en Alain Caron laten zich in Zuid-Korea verrassen door de boeddhistische keuken van masterchef Temple Food Gheyo Sunim. De culinaire reis geeft ook inzicht in de tweede levensfase volgens de Boeddha ...
Temple Food
Emma de Thouars en Alain Caron laten zich in Zuid-Korea verrassen door de boeddhistische keuken van masterchef Temple Food Sunjae Sunim. De culinaire reis geeft ook inzicht in de eerste levensfase volgens de Boeddha: geboorte. ...