Emma de Thouars en Alain Caron laten zich in Zuid-Korea verrassen door de boeddhistische keuken van masterchef Temple Food Sunjae Sunim. De culinaire reis geeft ook inzicht in de eerste levensfase volgens de Boeddha: geboorte. Bewust bereiden en eten van pure natuurlijke ingrediƫnten, helpt om de gehele levenscyclus als natuurlijk te accepteren. Bij de tempel van Sunjae Sunim verzamelen leerling kinderen zelf de ingrediƫnten van de gerechten die ze maken. De nabijheid van de oorsprong van het eten, brengt hun eetlust terug. Elke hap is een verzameling voedingsstoffen uit het universum.
Bron: KRO-NCRV
Temple Food
Fijnproevers Emma de Thouars en Alain Caron laten zich in Zuid-Korea verrassen door de boeddhistische keuken van masterchef Temple Food Jeokmoon Sunim. De culinaire reis geeft ook inzicht in de vierde levensfase volgens de Boed ...
Temple Food
Fijnproevers Emma de Thouars en Alain Caron laten zich in Zuid-Korea verrassen door de boeddhistische keuken van masterchef Temple Food Daehan Sunim. De culinaire reis geeft ook inzicht in de derde levensfase volgens de Boeddha ...
Temple Food
Fijnproevers Emma de Thouars en Alain Caron laten zich in Zuid-Korea verrassen door de boeddhistische keuken van masterchef Temple Food Gheyo Sunim. De culinaire reis geeft ook inzicht in de tweede levensfase volgens de Boeddha ...
Temple Food
Emma de Thouars en Alain Caron laten zich in Zuid-Korea verrassen door de boeddhistische keuken van masterchef Temple Food Sunjae Sunim. De culinaire reis geeft ook inzicht in de eerste levensfase volgens de Boeddha: geboorte. ...