Joël wordt verrast door de frisse eigenschappen van veen. Chef Jonnie Boer en zijn vrouw Thérèse koken al jaren met de bijzondere producten die het veen te bieden heeft. Zo ook voor Joël.
Bron: KRO-NCRV
Joël Lokaal
De bijzondere gronden van Limburg. Joël leert de bodem kennen en chefkok Wil Demandt maakt een echt oer-Limburgs gerecht voor hem klaar.
Joël Lokaal
Denk je aan zandgrond, dan denk je aan heide. Die mooie heide brengt de heerlijkste producten voort. Samen met topkok Soenil Bahadoer kookt Joël in het zand.
Joël Lokaal
Appels, wijn en slakken. Rivierklei is een bijzonder vruchtbare grondsoort. Maar niet alleen met de producten van de klei, ook met de klei zelf kan je koken. Dat laat chef Emile van der Staak zien en proeven.
Joël Lokaal
Joël wordt verrast door de frisse eigenschappen van veen. Chef Jonnie Boer en zijn vrouw Thérèse koken al jaren met de bijzondere producten die het veen te bieden heeft. Zo ook voor Joël.
Joël Lokaal
Hoe wordt zeeklei vruchtbaar en wat groeit er dan het beste op. Topchef Joris Bijdendijk verrast Joël met meerdere bereidingen van de oer-Hollandse aardappel.
Joël Lokaal
De bijzondere gronden van Limburg. Joël leert de bodem kennen en chefkok Wil Demandt maakt een echt oer-Limburgs gerecht voor hem klaar.
Joël Lokaal
Denk je aan zandgrond, dan denk je aan heide. En die mooie heide brengt de heerlijkste producten voort. Samen met topkok Soenil Bahadoer kookt Joël in het zand.
Joël Lokaal
Appels, wijn, slakken. Rivierklei is een bijzonder vruchtbare grondsoort. Maar niet alleen met de producten van de klei, ook met de klei zelf kan je koken. Dat laat chef Emile van der Staak aan Joël zien en hij laat het hem oo ...