Culinaire tweelingbroers Jasper en Marius maken met een jonge topkok in hun veldkeuken heerlijke gerechten met vreemde ingrediƫnten voor hun onwetende gasten in het Testaurant. Rockkok Vjeze Fur lost een smaakprobleem van een koelkastgast op. Proefprogramma waar je ook nog wat van opsteekt.
Bron: NTR
Wat maak je Menu?
Chefs Jasper en Marius Gottlieb onderzoeken samen met kinderen wat we nog meer kunnen gaan eten in de toekomst, als we niet kunnen blijven eten wat we nu eten. Van alles komt voorbij, van sprinkhanen tot kwallen, en de kinderen ...
Wat maak je Menu?
Chefs Jasper en Marius Gottlieb onderzoeken samen met kinderen wat we nog meer kunnen gaan eten in de toekomst, als we niet kunnen blijven eten wat we nu eten. Van alles komt voorbij, van sprinkhanen tot kwallen, en de kinderen ...
Wat maak je Menu?
Chefs Jasper en Marius Gottlieb onderzoeken samen met kinderen wat we nog meer kunnen gaan eten in de toekomst, als we niet kunnen blijven eten wat we nu eten. Van alles komt voorbij, van sprinkhanen tot kwallen, en de kinderen ...
Wat maak je Menu?
Chefs Jasper en Marius Gottlieb onderzoeken samen met kinderen wat we nog meer kunnen gaan eten in de toekomst, als we niet kunnen blijven eten wat we nu eten. Van alles komt voorbij, van sprinkhanen tot kwallen, en de kinderen ...
Wat maak je Menu?
Chefs Jasper en Marius Gottlieb onderzoeken samen met kinderen wat we nog meer kunnen gaan eten in de toekomst, als we niet kunnen blijven eten wat we nu eten. Van alles komt voorbij, van sprinkhanen tot kwallen, en de kinderen ...
Wat maak je Menu?
Chefs Jasper en Marius Gottlieb onderzoeken samen met kinderen wat we nog meer kunnen gaan eten in de toekomst, als we niet kunnen blijven eten wat we nu eten. Van alles komt voorbij, van sprinkhanen tot kwallen, en de kinderen ...
Wat maak je Menu?
Chefs Jasper en Marius Gottlieb onderzoeken samen met kinderen wat we nog meer kunnen gaan eten in de toekomst, als we niet kunnen blijven eten wat we nu eten. Van alles komt voorbij, van sprinkhanen tot kwallen, en de kinderen ...
Wat maak je Menu?
Chefs Jasper en Marius Gottlieb onderzoeken samen met kinderen wat we nog meer kunnen gaan eten in de toekomst, als we niet kunnen blijven eten wat we nu eten. Van alles komt voorbij, van sprinkhanen tot kwallen, en de kinderen ...