Anna maakt een pure chocoladebrownie met roomkaas en frambozen. Dit is een typische traktatie die er direct heel feestelijk uitziet. Dit komt door de verschillende kleuren. Het is dus heel geschikt voor een speciale gelegenheid. U kunt de chocoladebrownie van Anna natuurlijk ook serveren met andere soorten fruit.
Bron: MAX
Bak mee met MAX
Naast zeer verrassende baksels van Elizabeth Lopez, de winnares van Heel Holland Bakt seizoen 2020-2021, krijgen we ook de ultieme tips en tricks van meester patissier én meester boulanger Robèrt van Beckhoven.
Bak mee met MAX
Naast zeer verrassende baksels van Elizabeth Lopez, de winnares van Heel Holland Bakt seizoen 2020-2021, krijgen we ook de ultieme tips en tricks van meester patissier én meester boulanger Robèrt van Beckhoven.
Bak mee met MAX
Naast zeer verrassende baksels van Elizabeth Lopez, de winnares van Heel Holland Bakt seizoen 2020-2021, krijgen we ook de ultieme tips en tricks van meester patissier én meester boulanger Robèrt van Beckhoven.
Bak mee met MAX
Naast zeer verrassende baksels van Elizabeth Lopez, de winnares van Heel Holland Bakt seizoen 2020-2021, krijgen we ook de ultieme tips en tricks van meester patissier én meester boulanger Robèrt van Beckhoven.
Bak mee met MAX
Naast zeer verrassende baksels van Elizabeth Lopez, de winnares van Heel Holland Bakt seizoen 2020-2021, krijgen we ook de ultieme tips en tricks van meester patissier én meester boulanger Robèrt van Beckhoven.
Bak mee met MAX
Naast zeer verrassende baksels van Elizabeth Lopez, de winnares van Heel Holland Bakt seizoen 2020-2021, krijgen we ook de ultieme tips en tricks van meester patissier én meester boulanger Robèrt van Beckhoven.
Bak mee met MAX
Naast zeer verrassende baksels van Elizabeth Lopez, de winnares van Heel Holland Bakt seizoen 2020-2021, krijgen we ook de ultieme tips en tricks van meester patissier én meester boulanger Robèrt van Beckhoven.
Bak mee met MAX
Naast zeer verrassende baksels van Elizabeth Lopez, de winnares van Heel Holland Bakt seizoen 2020-2021, krijgen we ook de ultieme tips en tricks van meester patissier én meester boulanger Robèrt van Beckhoven.