De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we snijbietsalade met bietenballetjes. De snijbiet is een bladgewas. We eten de bladeren en bladstelen. De smaak is een mengelmoes van spinazie en rode biet. De snijbiet wordt in september geoogst, en is dus een echte seizoensgroente. Sandra maakt er snijbietsalade met bietenballetjes van. Dit is een herhaling van 16 oktober 2017.
Bron: MAX
Kook mee met MAX
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud ...
Kook mee met MAX
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud ...
Kook mee met MAX
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.
Kook mee met MAX
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.
Kook mee met MAX
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.
Kook mee met MAX
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.
Kook mee met MAX
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.
Kook mee met MAX
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.