Wat je van ver haalt is lekker, maar René ontdekt deze week dat vlak over de grens, in Belgisch Limburg, ook genoeg te beleven valt. Hij leert daar opnieuw pannenkoeken bakken en, bij hoge uitzondering, mag René in de normaal gesproken gesloten abdij de Achelse Kluis zien hoe daar het mooie trappistenbier gebrouwen wordt.
Bron: RTL4
Pluijms Eetbare Wereld
René Pluijm is in het Spaanse Catalonië. Hij proeft daar de beste cava ter wereld, de heerlijke gedroogde worsten en een traditionele lokale maaltijd: verbrande uien. Ook leert hij dat je op een duurzame manier op blauwvinton ...
Pluijms Eetbare Wereld
Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.
Pluijms Eetbare Wereld
René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de porchetta op traditionele manier wordt gemaakt. Verder leert hij van een echte Italiaanse moeder ...
Pluijms Eetbare Wereld
Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.
Pluijms Eetbare Wereld
Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.
Pluijms Eetbare Wereld
Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.
Pluijms Eetbare Wereld
René Pluijm is in de Franse streek Bordeaux, waar hij in een echte boulangerie begint met een croissant en koffie. Daarnaast ontdekt hij een prachtig en eeuwenoud runderras en gaat hij vissen op een prehistorische vis: de lamp ...
Pluijms Eetbare Wereld
Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.