René bezoekt deze week Noord-Ierland. Waar kortgeleden bomaanslagen nog een dagelijkse realiteit waren, is nu ruimte voor optimisme en een prachtige nieuwe eetcultuur met lokale producten. René krijgt kookles van een docent die niet alleen Michelin-koks heeft opgeleid, maar ook een kookles gaf aan Charles en Camilla.
Bron: RTL4
Pluijms Eetbare Wereld
René Pluijm is in het Spaanse Catalonië. Hij proeft daar de beste cava ter wereld, de heerlijke gedroogde worsten en een traditionele lokale maaltijd: verbrande uien. Ook leert hij dat je op een duurzame manier op blauwvinton ...
Pluijms Eetbare Wereld
Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.
Pluijms Eetbare Wereld
René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de porchetta op traditionele manier wordt gemaakt. Verder leert hij van een echte Italiaanse moeder ...
Pluijms Eetbare Wereld
Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.
Pluijms Eetbare Wereld
Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.
Pluijms Eetbare Wereld
Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.
Pluijms Eetbare Wereld
René Pluijm is in de Franse streek Bordeaux, waar hij in een echte boulangerie begint met een croissant en koffie. Daarnaast ontdekt hij een prachtig en eeuwenoud runderras en gaat hij vissen op een prehistorische vis: de lamp ...
Pluijms Eetbare Wereld
Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.