Magazine over duurzaam genieten. Meesterkok Albert Kooy kookt met seizoensproducten en Marion Lutke test de levenstijl van bekende Nederlanders op duurzaamheid. Verder tips om zuiniger en rijker te leven. Magazine over duurzaam genieten van al het moois wat de schepping te bieden heeft. Meesterkok Albert Kooy kookt met seizoensproducten en Marion Lutke test de levenstijl van bekende Nederlanders op duurzaamheid. Tevens is er iedere week een reportage over mensen die het roer hebben omgegooid en hun bestaan op een gezonde manier hebben ingericht. Verder tips om zuiniger en rijker te leven.
Bron: EO
Melk en Honing
Een bijzonder record op het eilandje Tiengemeten / Anne-Mar oogst echte Nederlandse druiven / Kefah gaat op Rottumerplaat op een moderne manier op zoek naar een oud plantje / Meesterkok Angélique maakt een stoofpotje van varke ...
Melk en Honing
Deze week bekijkt Herman een van de zeldzaamste paddenstoelensoorten van Nederland. Anne-Mar ontdekt hoe je zonder groene vingers een moestuin kunt maken. Kefah gaat strandjutten op Rottumerplaat en Herman ontdekt hoe trekvogel ...
Melk en Honing
Anne-Mar stort zich in de bronsttijd van de burlende edelherten / Herman ontdekt of koeien vriendschappen hebben / Kefah leert de bonte strandloper beter kennen / Wat je kunt maken van kapot gewaaide paraplu’s / meesterkok An ...
Melk en Honing
Herman ontdekt hoe je vissen over een levensgevaarlijk obstakel heen helpt / Anne-Mar oogst de eerste Hollandse quinoa en kok Prins van den Bergh maakt er een heerlijk recept mee / Kefah telt vlinders op Rottumerplaat / Waarom ...
Melk en Honing
Anne-Mar bezoekt de enige stokerij in Nederland waar van vers geplukt fruit eau-de-vie gestookt wordt / Angélique maakt een dessert met dit ambachtelijke drankje / waarom niet alle heide paars wordt / bijzondere konijnenhollen ...
Melk en Honing
Gastpresentator Kefah Allush brengt een uniek bezoek naar het onbewoonde Waddeneiland Rottumerplaat. In de zomer bivakkeren hier twee vogelwachters om de natuur in kaart te brengen. Kefah mag twee dagen met hen op pad om de bij ...
Melk en Honing
Herman betreedt bij hoge uitzondering het broedgebied van de lepelaar / Anne-Mar ontdekt hoe gevaarlijk exotische waterplanten kunnen zijn / heerlijk koken met oer-Hollandse spitskool / waarom wespen je lastigvallen in de tweed ...
Melk en Honing
Herman ontdekt de enige Hollandse koraalsoort: de Dodemansduim / aangespoeld afval op het strand / Chefkok Prins van den Bergh maakt een curryschotel van een restje rijst / en jonge roofvogels ringen.