Uitzending gemist

23 Juni 2008

Nederland 3

NOVA

Nieuws en actualiteiten. -Tsvangirai op Nederlandse ambassade. -Afscheidstournee Alfred Brendel. Nieuws en actualiteiten. 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Jeugdjournaal, gepresenteerd door Tamara Seur, met de volgende onderwerpen: 1) Chantage van jonge meisjes via misbruik webcam en internet 2) Voetballers Nederlands elftal mijden pers en supporters bij terugkeer op vliegveld S ... 

Nederland 3

Het Klokhuis

De krokodillen in Artis krijgen bezoek van Dolores. Ze komt er van alles over dit vervaarlijke roofdier te weten. Maar ze steekt ook de handen uit de mouwen. 

Nederland 3

KRO ZigZag

Afl.: TU Delft. 

Nederland 1

Schepper & Co

Gespreksprogramma met Jacobine Geel over actuele ontwikkelingen op het terrein van geloof en samenleving. Gespreksprogramma over actuele ontwikkelingen op het terrein van geloof en samenleving. 

Nederland 2

Iedereen kan Aquarelschilderen

In deze eerste les maakt u kennis met de materialen. In deze les maakt u kennis met soorten, kwaliteiten en eigenschappen van de benodigde basisuitrusting om binnenshuis te aquarelleren; het schilderen met verf op waterbasis. ... 

Nederland 3

Het Zandkasteel

Sassa en Toto komen de keuken binnenrennen. Koning Koos zegt dat ze stil moeten staan. Dan rennen ze naar buiten, maar Toet roept: 

Nederland 3

Huisje Boompje Beestje

Op het strand vind je allerlei aanspoelsels. Van welke dieren zijn al die aanspoelsels afkomstig? 

Nederland 3

Koekeloere

Moffel droomt ervan om stervoetballer te zijn. Met Piertje gaat hij bij een voetbalclub kijken. Vol enthousiasme trainen ze mee. Het gaat zo goed dat ze in een echte wedstrijd mogen spelen. 

Nederland 3

Bolke de beer

Animatieserie over een beer die het circus ontvlucht en onderdak probeert te krijgen bij de dieren in het bos.