Uitzending gemist

14 Mei 2017

Nederland 1

L1NWS

Altijd op halve uren bij L1 het laatste Limburgse nieuws en weerbericht van Meteo Limburg, met Thijs Zeelen of Leon Rademakers. Nieuws, sport, weer ook non-stop via 1Limburg.nl en via de gratis app Roda JC Kerkrade moet in de p ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

SBS 6

Reportage

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Piets Weer

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht. 

SBS 6

Show

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Broadchurch

Ellie en Hardy moeten de brute verkrachting van Trish Winterman onderzoeken. Als ze haar huis doorzoeken, stuiten ze op iets wat hen naar de plaats delict leidt. Uit het forensisch rapport komt naar voren dat deze aanval van te ... 

SBS 6

Hart van Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Oplichters in het Buitenland

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ga ... 

RTL 4

It Takes 2

De acht overgebleven BN'ers zingen allemaal een duet met hun prof. Het is een show boordevol emotie. Ruben Nicolai maakt grote indruk als hij zijn gevoelige kant laat zien wanneer hij 'Laat me' zingt met Trijntje. De vakjury vo ... 

Veronica

Blindspot Dit is Blindspot

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Wegmisbruikers

Aan de hand van videobeelden van het Bureau Verkeershandhaving confronteert Andru00e9 van der Toorn automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag. 

Nederland 2

Close Up

Het werk van Miriam Beerman gaat vaak over menselijk leed, zoals het leed veroorzaakt door de holocaust, dat zijn weerslag heeft op vele generaties. Persoonlijk leed is Beerman ook niet vreemd: haar echtgenoot overleed op jonge ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

RTL 4

Hotter Than My Daughter

Twee bijzondere vrouwen staan centraal: Anja uit Wolvega en Riekie uit Wilnis. Anja schaamt zich nergens voor en loopt rustig in een pyjamabroek de supermarkt in. Dochter Melissa kan het niet meer aanzien. De andere kandidaat i ... 

RTL 4

Obese (USA)

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken. 

SBS 6

De Grote Verbouwing

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Obese (USA)

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken. 

Nederland 1

Strunen

Strunen Vandaag is Harm te gast in dorpshuis de Viersprong in Buinerveen. Maar is het wel een dorpshuis? 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

Love Is In The Air

In 2009 wil Ardi samen met haar man Peter haar beste vriendin Renee in Nieuw-Zeeland opzoeken. Maar vlak voor de reis wordt bij Peter kanker geconstateerd. Na zijn overlijden, vier jaar later, vindt Ardi veel steun bij Renee vi ... 

Veronica

Border Patrol

Geen extra informatie aanwezig.

NET 5

Fashionchick make-over

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 7

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

RTL 8

Handlettering Doe Je Zo!

Programma over handlettering: het aanbrengen van letters in allerlei vormen, maten en stijlen op verschillende voorwerpen. Illustratrice Karin Luttenberg laat zien hoe je woorden op een sierlijke manier kunt opschrijven. 

RTL 5

FikkieTV

Hondenprogramma waarin telkens twee honden samen met hun baasjes tegen elkaar strijden op een parcours met hindernissen. De deelnemers kunnen 2000 euro winnen, wat ten goede komt aan een goed doel naar keuze. 

RTL 7

RTL GP: Rally Special

Actuele verslagen van het Wereldkampioenschap Rally's. 

SBS 6

Bruisend Horeca

Door verschillende horecaondernemers te bezoeken onderzoekt Bruisend Horeca NL hoe goed het is gesteld met de horeca in Nederland. Ook alles over de laatste nieuwtjes omtrent de Nederlandse horeca. 

RTL 5

Miss And Mr Sport & Fashion

Programma waarin Jeroen Post en Nana Piguillet-Appiah een goede kijk bieden in de wereld van commerciële modellen. Fitte en knappe mannen en vrouwen worden op de proef gesteld door middel van diverse opdrachten. 

SBS 6

Alles over Wonen

In Alles over Wonen wordt de kijker meegenomen binnen het huis, buiten het huis en om het huis. De kijker wordt geu00efnformeerd en geadviseerd bij verkoop, verhuur of financiering.  

RTL 4

Nederland Heeft Het!

Programma waarin de kijker geïnspireerd wordt met de leukste dagjes uit of weekendjes weg. Te zien is wat Nederland allemaal te bieden heeft. 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL 7

RTL GP: WEC

Verslag van deze zesuursrace, die wordt verreden op het circuit Spa-Francorchamps. Deze race is de laatste langeafstandsrace voor de 24 uur van Le Mans en daarmee een belangrijke test voor de beroemde race op het Franse asfalt. 

RTL 4

Medical Travel

Gezondheidsprogramma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op gezondheid en medische innovaties in binnen- en buitenland. 

Nederland 1

Songs of Praise

Deze aflevering staat in het teken van Moederdag. Interviews worden afgewisseld met de mooiste kerkelijke gezangen en hymnes, inclusief een ode aan alle moeders. Het is Moederdag. Wat betekent je moeder voor je? Vijf Engelse za ... 

RTL 7

Ondernemen Doen We Zo

Informatief programma waarin Jeroen Smits het land doorrijdt om de meest bijzondere en gedreven ondernemers op locatie te bezoeken. 

RTL 4

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor eigentijdse vrouwen en mannen die belang hechten aan een optimaal leven. Met aandacht voor: beauty, figuur, trends, voeding, interieur, fashion, wonen, vakanties, vervoer, gezondheid en energie. 

RTL 8

Lalaloopsy

Animatieserie over lappenpoppen die op magische wijze tot leven zijn gekomen. In Lalaloopsyland maken ze nieuwe vrienden, beleven ze avonturen en leren ze hoe iedereen op zijn eigen manier speciaal is. 

RTL 4

Mijn Stad

Jeroen keert terug naar de stad van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt wat de Romeinen in Nederland deden in het Rijksmuseum van Oudheden en bezoekt de oudste schouwburg in Nederland die nog actief is. Ook bezoekt hij het Mus ... 

RTL 7

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

RTL 7

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland inspireert en stimuleert. 

RTL 7

Wereld Van De Binnenvaart

Informatief programma waarin de techniek en de organisatie van de binnenvaart worden getoond. Tevens is er aandacht voor de mensen achter deze milieuvriendelijke en veilige manier van vervoer. 

SBS 6

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag.  

RTL 5

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

RTL 5

Answers With Bayless Conley

Bayless Conley, predikant van de Cottonwood Church in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven. 

Nederland 1

NOS Studio Voetbal

Voetbalprogramma waarin de presentator met een aantal voetbalgasten het voorbije voetbalweekend nabeschouwt. 

Nederland 2

Adieu God?

Tijs van den Brink ontmoet EenVandaag-presentatrice Suzanne Bosman in de Sint-Martinuskerk in Heeze, waar zij als tiener de mis bezocht en waar de uitvaartdienst van haar moeder plaatsvond. 

Nederland 1

Bed & Breakfast

De deelnemers logeren in een B&B met kamers in het woonhuis en huisjes in de tuin. De gasten brengen een bezoek aan een natuurgebied met bewegende grond, wat nogal wat hilariteit veroorzaakt. Van daaruit reist het gezelschap do ... 

Nederland 1

De Monitor

Afgelopen jaar waren er zo'n 600 dodelijke verkeersongelukken. Dat zijn er twee per dag. Het Ministerie van Verkeer en Veiligheid heeft als doelstelling om dat aantal in de komende jaren flink omlaag te brengen naar maximaal 50 ... 

Nederland 2

Kruispunt

President Trump wil op bezoek bij Paus Franciscus. Het wordt hoe dan ook een spannende ontmoeting want de twee leiders staan lijnrecht tegenover elkaar. Als het gaat om mondiale problemen als klimaatsverandering, terreur en mig ... 

Nederland 1

The Mind of the Universe

De mens verovert. We hebben de wereld veroverd op de andere mensachtigen. De wereld is van ons, wij zijn de heerser van de planeet. Tenminste dat denken we. Maar zijn wij sterk genoeg om onszelf te weren tegen de oudste bewoner ... 

Nederland 1

Neem je zwemspullen mee

Zowel Pepijn Gunneweg als Klaas van der Eerden vormt een team met een andere BN'er. Ze nemen in een theaterzaal plaats op hun eigen bank vanwaar ze verschillende spellen spelen. 

Nederland 2

Nieuwsuur

Met: Maatregelen ProRail voorkomen jaarlijks 70 zelfmoorden. Licht dat aanspringt bij een overgang of een extra hek bij het spoor. Het kan net voldoende zijn om mensen die zelfmoord willen plegen af te leiden en daarmee tegen t ... 

Nederland 1

Himmlers hersens heten Heydrich

Heydrich is alsnog aan zijn verwondingen bezweken. De daders vieren het in hun schuilplaats in de crypte van een kerk. Uit wraak verwoesten de Duitsers twee dorpen. De vrouwen en kinderen worden afgevoerd en alle mannen boven d ... 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Wie wordt kampioen van Nederland? Feyenoord? Of toch Ajax? Welke clubs kwalificeren zich voor de play-offs? En hoe gaat het onderin? Samenvattingen van de in de Eredivisie gespeelde duels. 

Nederland 1

Vechtershart

Nick moet voor zijn eerste MMA fight in korte tijd vele kilo's verliezen. Briek helpt hem hierbij met harde hand, maar gaat hierin veel te ver: Nick gaat sterk verzwakt de kooi in. En dan blijkt dat Briek er op meer fronten ono ... 

Nederland 1

Ken uw klassieken 2017

Het is een stuk waarvoor fagottist Gustavo Nez en paukenist Nick Woud zich dagenlang voorbereiden. 'Er komt een groot kruis in mijn agenda in de dagen voorafgaand aan het concert', aldus de fagottist. Aansluitend is het werk in ... 

Nederland 3

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdj ...

Veel aandacht voor de laatste speeldag van de eredivisie. Wie wordt kampioen: Feyenoord, dat al het hele seizoen bovenaan staat, of toch Ajax? Een reportage uit China over de handel in ivoor. In dat land houden ze heel erg van ... 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Wie wordt kampioen van Nederland? Feyenoord? Of toch Ajax? Welke clubs kwalificeren zich voor de play-offs? En hoe gaat het onderin? Samenvattingen van de in de Eredivisie gespeelde duels. 

Nederland 3

3 Op Reis

Evi reist af naar de Azoren. Deze relatief onbekende eilandengroep staat bekend om haar overweldigende flora en fauna. Evi maakt met beide kennis, zowel boven als onder water. En Evi is op het eiland Faial. Omdat de Azoren de e ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

Dunya & Desie

Dunya wint een stageplaats bij de krant. Monique gaat trouwen met Jeff. En Desie? Desie heeft het er moeilijk mee dat niet alles altijd kan blijven zoals het was. 

Nederland 3

Zapp Echt Gebeurd

Youssef (14) wil graag iedereen helpen en zegt overal JA tegen. Maar door alle drukte schiet zijn huiswerk er bij in. Lukt het Youssef om een keer Nee te zeggen? 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

Ja Ik Wil; de hindoestaanse lief ...

Renate Badloe wordt gevolgd bij haar werk als weddingplanner. Zij heeft zich gespecialiseerd in bruiloften van gemengde stellen. Renate ziet de hindoestaanse liefdes- en huwelijksmarkt veranderen. Het is lang niet meer vanzelfs ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

13 in de oorlog

In deze aflevering staat Nederlands-Indië centraal. Christiaan (12 jaar, Batavia), de zoon van de resident wordt in een kamp opgesloten, als de Japanners de Nederlandse kolonie veroveren. Met de Japanse overgave is de oorlog v ... 

Nederland 2

Kunstuur

In dit tweeluik zien we hoe ingewikkeld het is om de juiste compositie te vinden en reizen we met Larsson mee naar Florence waar zijn passie voor schilderen werd aangewakkerd. We zien ook hoe Larsson de laatste hand aan de leve ... 

Nederland 3

Welkom bij de Romeinen

De gasten zijn Waldemar Torenstra en Olaf Malmberg als Romulus en Remus. De twee broers, ooit opgevoed door een wolvin, stichten een wereldstad; maar noemen ze die Reme of Rome? Waarom slaan ze elkaar dood? En hebben ze eigenli ... 

Nederland 1

Freeks wilde wereld

Freek is op de Galapagos Eilanden, in de Grote Oceaan. Hij ontmoet een Galapagos reuzenschildpad, die wel 250 jaar oud kan worden. En Freek gaat zwemmen met zeeleguanen. 

Nederland 1

City Folk

De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste 10 jaar City Folk. Martha Visser (32) (Den Haag) deelt 'free hugs' uit aan wildvreemden op straat. Op deze manier deelt zij onvoorwaardelijke liefde met verschill ... 

Nederland 1

Een andere kijk

Hoe neem je leiderschap over je eigen leven wanneer je op jonge leeftijd in een burn-out terechtkomt? Als innerlijke pijn plotseling jouw succesvol functioneren in de samenleving belemmert en je het gevoel hebt de regie over je ... 

Nederland 1

Zapp Your Planet

NPO Zapp wil met het Wereld Natuur Fonds aandacht vragen en geld inzamelen voor de haai. 

Nederland 1

Familie, geloof en hoop

Deze aflevering onderzoekt in hoeverre het geloof te combineren valt met homoseksueel en Marokkaan zijn. Volgens Nassiri en de Belgische Abdellah is het wel degelijk mogelijk om én moslim én homoseksueel te zijn. In Parijs on ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

Brotherhood

De jongens krijgen muziekles van rapper Winne en spelen hun eerste rugbywedstrijd. Mike's vader vertelt waarom hij niet naar de trainingen komt kijken en Adam speelt zijn allereerste kickbokswedstrijd. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

Rail Away

Innsbruck is de hoofdstad van Tirol en biedt de bezoeker een aantal bijzondere bestemmingen die vanuit de stad via de rails bereikt kunnen worden. In de eerste rit reizen we met tram 6 vanuit de rand van de stad naar het hogerg ... 

Nederland 1

Buitenhof

Met: Bas Heijne ontvangt op 18 mei 2017 de P.C. Hooftprijs, de hoogste literaire onderscheiding van Nederland. In Buitenhof een gesprek over Nederlandse idealen, columnist zijn in wat hij zelf een 'bezeten wereld' noemt, en de ... 

Nederland 3

VPRO Boeken

Carolina LoGalbo spreekt met Ted van Lieshout (1955) over zijn boek 'Schuldig Kind'. In 2012 publiceerde deze veelbekroonde auteur 'Mijn meneer', een onthullende roman die gebaseerd was op zijn omgang als kind met een pedofiele ... 

Nederland 2

De Nieuwe Wereld

Al jong voelde ze dat ze anders was, maar toen had ze er nog geen woorden voor. Inmiddels heeft ze een transitie van man naar vrouw achter de rug. Een ingrijpend proces, maar we zeggen wel dat de transgender de transitie onderg ... 

Nederland 1

Wilde Ganzen

Noord-Ghana krijgt als regio die ver van de kust en grote steden af ligt minder bestuurlijke aandacht. Onderwijs loopt achter en scholieren krijgen amper computeronderwijs. NorGhaVo Nederland & Ghana willen een school bouwen wa ... 

Nederland 3

SpangaS

Hoe luidt het oordeel van de jury? Mag Ramin het boekje houden? Het is druk op de meet en greet van Eman. Zou Wieteke soms Wolkewietje zijn? Caro wordt geconfronteerd met haar gevoelens voor Simon. Manager Dylan vraagt teveel v ... 

Nederland 3

VPRO Vrije geluiden

Giovanca ontvangt zangeres Greetje Kauffeld, vier contrabassisten en een roots-rockband. Hoe afwisselend wil je het hebben? Zangeres Greetje Kauffeld staat in 2017 zestig jaar op de planken en dat wordt gevierd met de cd 'A Son ... 

Nederland 1

Eucharistieviering

Op de 5e zondag van Pasen komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de basiliek van de H. Nicolaas te Amsterdam. Celebrant: Kapelaan Jim Schilder. 

Nederland 1

Zevenbergen

Jeugdfilm over een eeneiige tweeling, die zich onbegrepen voelt door de buitenwereld. Anderen vinden hun symbiotische relatie bijzonder, maar vinden tegelijkertijd dat ze zich ook moeten ontwikkelen tot zelfstandige individuen. ... 

Nederland 2

Nederland Zingt op Zondag

Een van de bekende getuigenissen die Jezus vertelde, is het verhaal over de barmhartige Samaritaan. Want geld geven aan armen, je huis openen voor een dakloze, omzien naar iemand in nood, dat valt nog niet mee. God wil ons hart ... 

Nederland 3

De Proefkeuken

Iedereen maakt oneindig veel foto's met zijn telefoon, maar wat gebeurt er precies als je klikt. Willem en Pieter besluiten hun eigen fotocamera te gaan bouwen. Hoe maak je eigenlijk een lens, en waar vang je dat licht precies ... 

Nederland 1

WNL Op Zondag

Met: VVD-erelid Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. Voor een goed gesprek over de voortgang van de formatie. De voormalige partijleider van de liberalen over het spel van het formeren. Welke signalen geven de onderhandelaar ... 

Nederland 3

Taarten van Abel

Nordin heeft het zijn overblijfjuf Caroline een tijd lang knap lastig gemaakt met zijn brutale gedrag. Hij moest bijna van de naschoolse opvang af, maar na een paar goede gesprekken gaat het nu weer goed. Maar nu hoeft hij niet ... 

Nederland 2

De Kapel

Ds. Klapwijk spreekt over het bekende verhaal van de barmhartige Samaritaan. Hij stelt daarbij de prangende vraag: Ben jij als die Samaritaan of als de priester en de Leviet? 

Nederland 1

Metterdaad

Etterende zweren, opgezwollen voeten met ontbrekende tenen, ogen die niet meer sluiten. De verminkingen van de patiënten in de zaal doen haast middeleeuws aan. Hella is voor Metterdaad in Bangladesh en bezoekt hier het leprazi ... 

Nederland 1

Geloofsgesprek

De dienst aan de naaste staat centraal bij de wereldwijde beweging Sant'Egidio. Daarom zet hij zich in bij het daklozenrestaurant en de opvang van vluchtelingen en laat hij zich raken door het avondgebed. Sinds twee jaar heeft ... 

Nederland 1

De Verwondering

Freek de Jonge groeide op in een predikantengezin, waar hij maatschappelijke betrokkenheid met de paplepel kreeg ingegoten. Samen met Bram Vermeulen verwierf hij in de jaren zeventig bekendheid als de sociaal geëngageerde caba ... 

Nederland 3

Zappsport

- Hellup Breakdance met topper: Juvat Westendorp Juvat is een allround danser met als specialiteit het breakdansen. Hij is vooral bekend geworden door zijn deelname aan So You Think You Can Dance in 2011. Daarnaast heeft hij o ... 

Nederland 1

Ik Mis Je

De twee zussen Henny en Karin bezoeken op Moederdag het graf van hun moeder. De angst die ze had om dement te worden, wordt bewaarheid. Ze krijgt alzheimer. De laatste acht jaar van haar leven waren zwaar. Maar in de laatste we ... 

Nederland 1

Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 8 tot en met 12 mei 2017. 

Nederland 3

Studio Snugger

Onderwerpen: Duurste schilderij, Lucht in blik, Voetbalhelm, Honden TV, Kauwgom doorslikken en Handschrift verdwijnt. 

Nederland 3

Het Beste van 101TV

Hoogtepunten van het digitale jongerenkanaal 101.TV. Digitale tv in hapklare brokken, met 0% verveelmomenten. Vol absurde, hilarische, opvallende BNN University filmpjes en BNN-programma's. 

Nederland 2

De Nachtzoen

Toen deze arts en filosoof Plato las, had hij het idee dat hij vloog. Toen hij Wittgenstein las, dat hij met drie benen op de grond liep.